Lekker aan de slag

Werken bij STACH

De medewerkers van STACH weten inmiddels net zo veel over eten als Stach. En als ze niet werken, dan betrap je ze toch vaak in de winkel. Ze komen dan even kletsen met een collega, of even een broodje eten. Iedere collega heeft zijn/haar eigen favoriet in de winkel. En natuurlijk helpen ze je graag bij het vinden van jouw favoriet. 

Amsterdam

STACH zoekt storemanagers

Als storemanager bij STACH zorg je voor een gemotiveerd team, een aantrekkelijke omgeving en het verwonderen van de klanten in de winkel.
Bekijk de vacature
Amsterdam, Haarlem & Overveen

STACH zoekt winkelmedewerkers

De lekkerste bijbaan van de stad! Weet jij ook wat lekker is? App voor een proefdag naar 0636028367 en dan zien we je snel.
Bekijk de vacature
Overveen

STACH Overveen zoekt kok

Bij STACH Overveen is er een plek in de keuken! We zoeken een kok met passie voor het vak om de lekkerste burgers, broodjes en salades te bereiden.
Bekijk de vacature
Amsterdam

STACH Café zoekt kok

Bij STACH Café Amsterdam is er een plek in de keuken! We zoeken een keukenprins(es) om de lekkerste broodjes en salades te bereiden.
Bekijk de vacature
Amsterdam

STACH zoekt sushichef

Als sushichef bij STACH werk je in onze winkel op de Bilderdijkstraat waar wij op ambachtelijke wijze verse sushi van hoge kwaliteit maken, die vervolgens verkrijgbaar is bij meerdere winkels in Amsterdam.
Bekijk de vacature
Overveen

STACH zoekt barmedewerker

Als barmedewerker bij STACH zorg je voor een gemotiveerd team, een aantrekkelijke omgeving en het verwonderen van de gasten in het STACH café.
Bekijk de vacature
Overveen

STACH zoekt koffiespecialist

Als koffiespecialist bij STACH zorg je voor een gemotiveerd team, een aantrekkelijke omgeving en het verwonderen van de gasten in het STACH café.
Bekijk de vacature
stach deliveroo facebook instagram thuisbezorgd