Lekker aan de slag

Werken bij STACH

De medewerkers van STACH weten inmiddels net zo veel over eten als Stach. En als ze niet werken, dan betrap je ze toch vaak in de winkel. Ze komen dan even kletsen met een collega, of even een broodje eten. Iedere collega heeft zijn/haar eigen favoriet in de winkel. En natuurlijk helpen ze je graag bij het vinden van jouw favoriet. 

Groningen

STACH zoekt horecamedewerker Groningen

De lekkerste bijbaan van de stad! Weet jij ook wat lekker is? Lees dan snel verder en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons STACH-team!
Bekijk de vacature
Amsterdam

STACH zoekt STAGIAIR VERKOOPSPECIALIST

Hey jij! Ben jij opzoek naar een stage niveau 3 verkoopspecialist en wil je meer leren over de winkelpresentatie en de optimale verkooptechnieken? Solliciteer dan direct en kom jezelf op professioneel vlak ontwikkelen. STACH heeft ontzettend veel leuke locaties. Keuze genoeg toch?
Bekijk de vacature
Overveen

STACH zoekt eerste medewerker Overveen

De lekkerste bijbaan van Overveen! Weet jij ook wat lekker is? Lees dan snel verder en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons STACH-team!
Bekijk de vacature
Amsterdam

STACH zoekt stagiair 1e verkoper retail

De lekkerste stage van de stad! Weet jij ook wat lekker is? Lees dan snel verder en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons STACH-team!
Bekijk de vacature
vacature
Amsterdam

STACH zoekt Store Manager Amsterdam

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière of aan een nieuwe uitdaging én heb jij altijd al je 'eigen' toko willen runnen? Dit is je kans!
Bekijk de vacature
Haarlem

STACH zoekt Store Manager Haarlem

Hey baas! Ben jij toe aan een toffe uitdaging en de volgende stap in jouw carrière? Ga aan de slag als store manager.
Bekijk de vacature
stach deliveroo facebook instagram thuisbezorgd