Stach weet wat lekker is

Over ons

En dan bedoelen wij lekker in de breedste zin van het woord. Lekker vers, lekker gezond, lekker makkelijk, lekker nieuw, lekker lokaal, lekker voor onderweg, lekker om te delen, lekker na de yoga, lekker voor het werk, lekker in het weekend en ook nog eens gewoon heel erg lekker.

Bij STACH denken wij elke dag na over hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij de dag goed doorkomt. Dat doen we door elke dag gezonde ontbijtjes te maken in onze eigen keuken, van gluten- en lactose vrije granola’s met fruit tot verse crispy croissants. In de middag kan je kiezen uit een van onze befaamde broodjes, bijvoorbeeld onze Fancy Turkey Parmesan sandwich en onze Vegan Chicken Avocado sandwich met pulled jackfruit, spicy srirachamayo, lekker veel avocado en wat rucola. Of je kiest een salade of wrap met lekker veel groenten. En wanneer je ’s avonds geen tijd hebt om te koken, dan loop je gewoon binnen voor een penne met zacht gegaard lam en rozemarijn, een kruidige curry met verschillende groenten, een spinach eggwrap, Aziatische pokébowl of je mixt wat kleine salades met elkaar. En voor de gezellige momenten in het leven hebben we heerlijke zoete (vaak zonder toegevoegde suikers) lekkernijen en een keuze uit klassieke en nieuwe borrelhapjes.

Wij zorgen voor jou, zodat jij kunt doen wat voor jou belangrijk is. Lekker bezig dus.

stach winkel
Visie & missie

De mens heeft het steeds drukker. We leven in een wereld met 24/7 online connection en werk, en willen dat ook nog combineren met sport, vrienden, familie en cultuur. Om overeind te blijven in deze hectische wereld is er maar één ding dat je kunt doen: goed voor jezelf zorgen! Gezond eten, voldoende ontspanning inbouwen en tijd besparen waar het kan.

STACH is er om jou te ontzorgen. Wij hebben alles in huis om jou 24/7 gezond en lekker de dag door te laten komen, zodat jij je kunt bezighouden met alle andere dingen die belangrijk voor je zijn.

Onze waarden

We prediken niet over alléén nog maar gezond eten. Hoewel we wel heel veel gezonde producten hebben en dat ook heel erg belangrijk vinden, vinden we het ook belangrijk dat je af en toe gewoon een keer wat lekkers kunt kopen zonder je schuldig te voelen of in het weekend een keer lekker met vrienden gaat borrelen. Het gaat om balans en in onze winkels bieden wij je alles om dat voor elkaar te krijgen.

Wij weten wat lekker is

Gezond & genieten

Lekker in balans
jp heijestraat
Lekker nieuw

Elke seizoen kiest Stach zijn favoriete producten uit. In onze eigen keuken experimenteren we graag met nieuwe combinaties. We werken met een mix van seizoensgroenten met nieuwe, hippe ingrediënten. We wisselen elk seizoen van menu en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten of ingrediënten.

Samen met onze lokale leveranciers zijn we steeds bezig om onszelf uit te dagen in het aanbieden van de leukste en lekkerste nieuwe gerechten en producten. Maar ook doen we veel inspiratie op in andere landen, die vaak wat voorlopen op het gebied van “food”. We halen ook veel leuke nieuwe producten uit andere steden. En als andere winkels in Nederland deze producten overnemen, dan gaan wij gewoon weer op zoek naar wat anders. Zo bieden wij jou altijd weer wat nieuws en vind je bij STACH het meest actuele aanbod op food gebied.

Er is wel één criterium dat we handhaven voordat het in onze winkels komt. Het moet namelijk ontzettend lekker zijn. Want STACH weet wat lekker is.

Wij zorgen voor jou

Van ochtend tot avond

Lekker makkelijk
empanadas
stach deliveroo facebook instagram thuisbezorgd