Lekker nieuw

Nu in de winkel

Deze producten vind je nu in de winkels. Van maaltijden, sapjes en salades tot chips, dropjes en chocolade. Wordt dit jouw nieuwe favoriet?

Spinach egg wrap

Lekker groen
Een spinazie eggwrap volgeladen met geroosterde gele en groene courgette, rode ui, verse spinazie, smeuïge witte bonenhummus, pompoenpitten en tuinkers.

Pop Veggie Crisps

Lekker snacken
Chips vol groenten van Corners. In de smaak 'sea salt' met erwten, biet en kikkererwten en 'sour cream & onion' met erwten, mais en zwarte bonen.

Vegan Rainbow Salad

Lekker kleurig
Wie heeft er zin in snijbiet, wortel, pompoen, quinoa, radijs, sinaasappel, aalbessen, quinoa, witte bonenhummus, noten en pitten?

Paaseitjes

Lekker Pasen
De eerste paaseitjes liggen er weer: vrolijke zakjes met stroopwafel & karamel én stroopwafel, hazelnoot nougat & salty peanut.

Chocoladehartjes

Lekker lief
Deze handgemaakte chocoladehartjes zien eruit om op te eten door de vier kleuren chocolade en de rode cranberry en framboos.

De Beste Drop Ooit

Lekker zoet
De Beste Drop Ooit is het resultaat van een jarenlange zoektocht van Klepper Sr. & Klepper Jr. Dat is te proeven én zonder gelatine en gluten.

Spring juices

Lekker gezond
De Green Protein met avocado, spinazie, peer én vegan eiwitpoeder en de Bloody Healthy met tomaat, bleekselderij en spicy tabasco. Wie durft?!

Spinazie linzencurry

Lekker makkelijk
Lekkere kruidige curry met linzen, gele erwten, spinazie, kerrie, komijn en koriander. Met roti en frisse Griekse yoghurt met komkommer, munt en knoflook on the side.
stach deliveroo facebook instagram thuisbezorgd