Lekker nieuw

Nu in de winkel

Deze producten vind je nu in de winkels. Van maaltijden, sapjes en salades tot chips, dropjes en chocolade. Wordt dit jouw nieuwe favoriet?

Winter latte

Hazelnut Chocolate Latte

Lekker winters
Een shot espresso met warme hazelnut chocolate drink. Deze nieuwe vegan winterlatte is onze favoriet voor het koude weer!
Vegan pots

Vegan pots

Lekker voor elk moment
Ideaal als lekker ontbijtje maar ook ons nieuwe favoriete tussendoortje als we weinig tijd hebben óf als healthy toetje: de vegan pots! Almond banana, overnight quinoa en apple pie⁠.
Gingershots

STACH Gingershot

Lekker voor je weerstand
Deze spotjes zijn de perfecte balans tussen een echt goede gezonde boost binnenkrijgen maar níét dat je keel een uur later nog in de brand staat. Klaar voor het najaar!
Sandwiches

Meatball truffle & fancy turkey parmesan

Lekker uitproberen
Twee nieuwe sandwiches op het menu: meatball truffle met mosterd mayonaise en rucola & fancy turkey parmesan met truffelmayonaise en rode uiencompote⁠
Chocoladerepen

Chocoladerepen

Lekker nieuw
Er zijn weer 6 nieuwe repen! Van drop karamel zeezout, kletskop karamel tot stroopwafel cappuccino.
Popcorn

Joe & Seph’s chocolate popcorn

Lekker genieten
100% natuurlijk popcorn, die veel spannender is dan de standaard popcorn.

Raw Press Adaptogenic Granola

Lekker tegen stress
Deze granola van Raw Press bevat adaptogenen zoals maca, ginseng en lion's mane. Dit zijn kruiden die je lichaam helpen homeostase te behouden, waardoor je beter bestand bent tegen stress!
Havercrackers

Havercrackers

Lekker knapperig
Vol met zonnebloem- en pompoenpitten. Weinig koolhydraten, glutenarm en vol met vezels! Lekker met je favoriete topping of zo uit het vuistje.
stach deliveroo facebook instagram thuisbezorgd