Lekker nieuw

Nu in de winkel

Deze producten vind je nu in de winkels. Van maaltijden, sapjes en salades tot chips, dropjes en chocolade. Wordt dit jouw nieuwe favoriet?

STACH x nNea Pizza

Lekker vers uit de vriezer
Alle kwaliteiten van de ultieme Napolitaanse pizza maar dan ingevroren, want rechtstreeks van de oven naar je bord is gewoon het allerlekkerste. Nu nNea Froze pizza bij STACH Overtoom!

Mannenliefde

Lekker voor iedereen
Deze grote fles is perfect om te delen! En dat is ook precies het idee achter Mannenliefde: bier is voor iedereen. Het bewijst het tegendeel dat bier alleen een masculien drankje is.

Havermelk van Oatly

Lekker schuimen
De Barista havermelk van Oatly is nou eenmaal de best schuimende plantaardige melk voor een heerlijke laag op je latte of cappuccino: nu bij STACH!

Truffle egg salad

Lekker altijd goed
Hallo team #allesmettruffelislekker, deze is voor jullie! Wat denken jullie van creamy truffel-eiersalade met verse bieslook én natuurlijk wat rucola?

Butcha Kombucha

Lekker voor de borrel
Eindelijk een spannend drankje voor de borrel zónder alcohol: deze wild fermented drinks van BUTCHA. De oprichters zijn chefs van origine en dat proef je terug in de 3 bijzondere smaken.

Juicy I.P.A.

Lekker juicy
Zo smaakt de zomer van 2020 volgens Brouwerij 't IJ: sprankelend fruitig met sinaasappel en grapefruit en een mild bittertje van de Amarillo hop. ⁠

Iced Coconut Latte

Lekker koud
Onze favoriete zomerkoffie is terug: een shot espresso, creamy coconut milk en ijs in een plasticvrije cup van 100% composteerbaar maiszetmeel.

Immunity Boost

Lekker shotten
Boost je weerstand met ons nieuwe favoriete spotje tijdens het griepseizoen. Lekker veel gember, ontstekingsremmende kurkuma en een extra kick door de gember. Cheers!
stach deliveroo facebook instagram thuisbezorgd