STACH x Brandt & Levie

Thaise salade met worst

Driemaal hoera voor deze nieuwe megalekkere samenwerking met Brandt & Levie voor de STACH Pop-Up Fabulous Foodmarkets! Hier vind je nu deze Thaise salade met gegrilde aubergine en spicy komkommer. Het spektakel van het gerecht is de Thaise worst van Brandt & Levie, die exclusief voor STACH wordt gemaakt. Een met passie gedraaide worst met bijzonder kruidige smaakcombinatie, van varkens die een goed leven hebben gehad.

Een close-up

Zie hier de Thaise worst van Brandt & Levie van hoge kwaliteit varkensvlees en pittige kruiden zoals laos, koriander, limoenblad en nog veel meer. Even bakken en je serveert ‘m thuis met een salade van gegrilde aubergine, komkommer en lekker veel “spice” van de dille, koriander, bosui en natuurlijk rode peper. Plus de dressing van sesamolie, sojasaus, vissaus, gember, limoen en knoflook. Om het Thaise feestje helemaal compleet te maken tippen wij het speciaalbiertje Thai Thai van Oedipus. Of je worst lust?! Nou zeker en al helemaal in de combinatie van dit gerecht.

Brandt & Levie

 Brandt & Levie is opgericht door drie chefs. In de keukens van de Amsterdamse horeca draaiden zij hun eerste worsten en zo begon hun liefde voor het vak. Ze experimenteerden erop los, want de wereld van worst is oneindig. Ze vertrokken naar Italië en leerden van gerenommeerde slagers. Ze zagen dat veel worst gemaakt wordt van varkens die een slecht leven hebben gehad. Dat moest anders. Ze kwamen terug naar Nederland met een missie: een eigen worstenmakerij. Waar de lekkerste worst met aandacht wordt gedraaid, met bijzondere smaakcombinaties en ingedriënten. En bovenal van varkens die een goed leven hebben gehad. Zo hopen ze meer en meer mensen te inspireren om beter vlees te eten. Hun bijzondere Thaise worsten, net als hun gedroogde truffelworstjes, zijn nu exclusief te krijgen bij STACH pop-ups!

KOM LANGS OF RESERVEER HIER ALVAST JOUW THAISE SALADE MET WORST:

stach deliveroo facebook instagram thuisbezorgd