Bestel hier jouw gerechten (runderwang, côte de boeuf, barbecue burgerbox) bij de STACH pop-ups
RUNDERWANG VAN RESTAURANT BREDA
Een ongebruikelijke tijd vraagt om een ongebruikelijke samenwerking. Daarom zijn wij mega enthousiast om een nieuw gerecht te lanceren samen met Restaurant BREDA. Zij brengen in hun restaurant de bourgondische sfeer van Brabant naar Amsterdam. Fine dining wordt gecombineerd met gezelligheid, en de moderne internationale keuken met een vleugje Nederlandse en Franse inspiratie. Één van hun meest geliefde creaties kan nu thuis op jouw bord liggen…
Chef Guillaume de Beer heeft met ons gedeeld wat dit zo bijzonder lekker maakt: de runderwang wordt de hele nacht gegaard op lage temperatuur om het superzacht te krijgen. Gecombineerd met een jus de veau die al net zo geduldig wordt gekookt van geroosterde kalfsbotten, wortel, bleekselderij, uien, knoflook en verschillende kruiden. De gele biet wordt eerst gepoft en dan op zoet-zuur gezet, en past perfect bij de graantjessalade van spelt, rogge en parelgort, en wat verse waterkers.